”Att göra gott” – 77. #blogg100

Idag är det dags att ytterligare förklara Pennybridge som tjänst från ett nytt perspektiv. Jag lämnar återigen över ordet till Axel. 🙂
//Christian

**********

Att göra gott som student

Tänkte ta tillfället i akt att skriva ett blogginlägg från en student till en annan.

Flera människor vill göra gott, även studenter. Men som många vet så kan man inte precis skryta om att man har mycket pengar som student och det resulterar ju med att man måste prioritera sina köp i vardagen. Men studenter vill ju också göra gott!
Jag har sagt till mig själv flera gånger att det här och det där vill ju jag skänka pengar till, men p.g.a. minimigränsen på skänkt belopp så blir det tyvärr svårt att kunna ge till alla dessa mottagare då ekonomin inte tillåter.

Men snart finns möjligheten att kunna skänka ett belopp på månadsbasis utan en minimigräns som du själv kan disponera ut procentuellt till de organisationer och föreningar som just du brinner för. Detta sker med väldigt låga insamlingsavgifter så att mer av det faktiska skänkta beloppet når mottagaren.

Student

Det finns många fördelar att sätta upp sin egna Pennybridge. Men jag tänkte lyfta fram fem punkter som jag tror att vi studenter värderar högst:

  • Möjlighet att skänka lite till många
  • Mer av det faktiska beloppet går till mottagaren
  • Kontinuerligt utskick på statistik över hur mycket pengar du har skänkt och till vad
  • Integrerbart med sociala medier
  • Enkelt att minska/höja eller sitt satta månadsbelopp

Jag hoppas nu att några av er känner igen er i det jag har skrivit om och ser möjligheten i att det nu snart går att skänka pengar till fler för mindre. Och självklart är det inte bara studenter som är i denna sits, men eftersom att jag som sagt själv studerar så har jag lättare att sätta mig in i studenternas situation.

Kom ihåg att även det lilla kan göra en stor skillnad.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
//Axel

Du gillar kanske också...