Compassion International, illustration och blogg100

Compassion

Idag presenterade vi ytterligare en organisation ”Compassion International” som ni kommer att kunna stödja när Pennybridge lanseras. Compassion grundades 1952 och hjälpte då krigsdrabbade och föräldralösa barn i Korea med mat, husrum, utbildning och sjukvård.

Idag hjälper Compassion mer än 1,2 miljoner barn i 26 länder. Mer information hittar ni här.

 

Compassion

Bild lånad från Compassions blogg

 

Illustration

Och för er som följer oss via Facebook har ni säkert sett att vi har bytt toppbild till en finfin illustration. Det är illustratören Mattias Käll som hjälpt oss att tolka hur en typisk Pennybridgegivare får möjlighet att, genom små donationer från ett och samma ställe, stödja alla de ändamål som ligger hen varmt om hjärtat. Förhoppningsvis kommer ni framöver att få se fler fina illustrationer från Mattias på tema Pennybridge. 🙂

Vill ni se fler av Mattias andra eminenta illustrationer rekommenderar jag er att besöka hans hemsida som ni hittar här.

 

illustration Pennybridge

 

Blogg100

 Idag kl. 15.30 är det då äntligen dags för ett IRL möte i Stockholm på Historiska museet för alla deltagarna i Blogg100.

Det ska bli oerhört intressant att få ta del av erfarenheter, återblickar och statistik över de 100 dagar vi höll bloggarna och hashtag:en #blogg100 extra levande. 🙂 Här hittar ni kvällens program och här listan över alla deltagare För er som inte kan vara med har Sveriges kommunikatörer valt att bjuda på en livesändning av hela eventet på Bambuserklicka här för att komma till sändingen.

 

blogg100

 

Självklart kommer jag och flera med mig att rapportera via facebook/twitter och blogg om vad som händer under kvällen.

Och ni har väl inte glömt? Var alltid generös, även om det bara handlar om ge bort ett leende! 
//Christian 

Du gillar kanske också...