Pennybridge’s utmaning & partners – 43. #blogg100

Pennybridge mål är tydligt: vi satsa helhjärtat på att sänka insamlingskostnaderna och att bygga enkla och smidiga internetbaserade tjänster för att inbringa mer pengar till välgörenhet. Ett mål som vi brinner för att uppfylla men som också medför en extremt stor utmaning, framförallt då vi har satt ett tak på att insamlingskostnaden inte får överstiga 5%.

Och självklart är det i kampen för detta mål, precis som för de flesta andra uppstarter, en ekonomisk utmaning. Vi måste hela tiden vara extra medvetna om alla kostnader, stora som små, och noga planera hur vi ska använda våra investeringar för att få ut så mycket som möjligt.

Men till skillnad från många andra uppstarter har vi något alleles extra värdefullt och fantastiskt: alla varmhjärtade personer och företag som delar vårt engagemang och hjälper oss att nå det hårt satta målet. Vi har alltså den stora fördelen att få dela vår spännande resa med flera partners som bidrar på många olika sätt med deras expertis, tjänster, etc. Dels har vi ju vår Advisory Board som jag tidigare nämnt men jag vill också passa på att lyfta några av de fantastiska företag och företagare som valt att vara en del av Pennybridge:

Partners

Och när det gäller oss som jobbar aktivt med utvecklingen av Pennybridge är det trots smarta och bra tjänster som hangout/skype etc väldigt viktigt att träffas regelbundet AFK för att effektivare kunna komma framåt. Och eftersom vi är utspridda över landet är Norrköping den plats som passar bäst, då endast två av oss behöver resa dit. Och som stort bidrag för att ytterligare hålla nere våra kostnader har David Bergström på Elite Grand hotell i Norrköping valt att stödja vårt engagemang genom att se till att vi får fördelen att kunna sova riktigt gott på just Elite Grand Hotell varje gång vi är på arbetsresa i Norrköping.

Ett stort tack till er alla!
//The Pennybridge-team

Du gillar kanske också...