PechaKucha – 58. #blogg100

Ytterligare en arbetsdag i Norrköping på Coffice avslutad. Idag varvade vi idogt arbetande kring betalningslösningar och css-kodning med en spännande squashmatch mellan mig, Daniel och Mattias. (Mattias är numera The Pennybridge Squash Champion…)

Nu är vi i Örebro och har precis landat hemma hos Daniel efter en PechaKucha kväll med 6 olika men väldigt intressanta presentatörer på Örebros konserthus. PechaKucha har börjat breda ut sig över världen, formen i sig fyller dock 10 år i år och är från Japan, men har under de tre senaste åren tagit rejäl fart i Sverige. För er som inte är bekanta med PechaKucha är det ett presentationsformat som alltid innehåller 20 bilder, som visas 20 sekunder vardera, ett snabbt, strukturerat och effektivt sätt att presentera ett ämne på. 🙂

PechaKucha

Hans Hallengren – ”Kött för en hållbar utveckling”

Imorgon följer en lång dag fullspäckad med spännande möten, bland annat kommer vi att delta på presentationen av vinnaren som får representera årets ”Pennybridge Collection”, jag lovar att återkomma imorgon med mer information om det. 

Och som avslutning på dagen vill jag gärna säga ett stort ”grattis” till Twitter som idag fyller 7 år! En dag som Twitter själva firar med en video som kortfattat visar vad som hänt från den första tweeten fram till dagens 200 miljoner användare, håll tillgodo! 

Kram

//Christian

Du gillar kanske också...