Pennybridge & Axel Alfredsson – 64. #blogg100

Idag lämnar jag stolt över ordet och därmed dagens inlägg till en av våra allra nyaste medarbetare Axel Alfredsson varsågoda.  🙂

Bananskal

Att halka på rätt bananskal

Jag tror att de flesta i vår värld har någon gång känt att de har halkat in på ett bananskal, alltifrån att omedvetet hamnat på en föreläsning som berör till att hamnat i fel biosalong. Det har jag också gjort ett flertal gånger. Anledningen till varför jag skriver det här inlägget är för att jag halkade på ett oerhört ”rätt” bananskal, men med känslan att det var meningen att just det där hala bananskalet skulle ligga i min väg tisdag den 19 mars.

Axel Alfredsson FöreningsansvarigMitt namn är Axel Alfredsson och jag studerar till marknadsinriktad företagssäljare på affärshögskolan i Örebro.

I min utbildning så ingår en hel del arbetsförberedande praktik s.k. LIA (Lärande i arbete). Jag befinner mig just nu i en sådan praktikperiod och spenderar den till större del i Pennybridge.

Hur jag hamnade i pennybridge är direkt kopplat till rubriken då jag hade min praktikperiod egentligen hos ett annat företag, men av olika skäl så fungerade inte den praktikplatsen för mig. När hälften av praktikperioden hade rullat på så kom jag i kontakt med Daniel Bergqvist och berättade hur nuläget såg ut för mig och fick komma på bums för att presentera mig. Tanken då var väl kanske inte att primärt arbeta i Pennybridge utan mer arbeta med marknadsrelaterade frågor i konsultuppdrag, men efter en presentation av Pennybridges koncept så visste jag direkt att det här är det jag vill jobba med.

Eftersom att jag själv arbetat med välgörenhet en längre period så har jag alltid vetat att det finns något bristfälligt som gör det en aning komplext för många att skänka pengar till goda ändamål, men jag har inte kunnat sätta fingret på hur man skulle kunna lösa detta. Men tänka sig att en av mina nya grannar som råkar vara just Daniel Bergqvist hade svaret på detta.

För visst är det så att:

”Stora förbättringar bygger oftast på små förändringar”

 Jag önskar er alla en glad påsk!

/Axel Alfredsson

Om du liksom Axel känner att du på ett eller annat sätt vill vara en del av Pennybridge, hjälpa oss med utveckling av vår tjänst, eller kanske delta som beta-testare eller rent av skulle tycka att det var hur kul som helst att gästblogga om välgörenhet? Hör då av dig till oss! Du hittar våra kontaktuppgifter här och mer information om oss bakom Pennybridge här
Ha det gott!
//Christian

Du gillar kanske också...