We’ve come a long way – 69. #blogg100

Vissa idéer som föds har ett eget liv. Så är det. Jag tror alla har upplevt det någon gång. Det är som att vissa idéer bara måste prövas och födas. Det finns liksom inga alternativ. Ingen återvändo. Så har jag, och jag tror många med mig, upplevt det med Pennybridge. För det var just så det började, som en idé. Idag är Pennybridge så mycket mer än bara en idé. Det är något som engagerar och involverar människor över tre kontinenter. Ja, det är faktiskt sant.

Idén om Pennybridge är enkel. Det ska vara enkelt att ge och man ska få återkoppling. När vi nu snart öppnar vår första publika betaversion kommer du att kunna skapa en egen Pennybridge bestående av de ändamål just du brinner för, skapa en procentuell fördelning mellan dessa och sedan starta med att välja ett månadsbelopp. Själva betalfunktionen kommer fungera som Spotify’s premiumtjänst, du registrerar ditt betalkort och sedan dras det ett belopp en gång i månaden. Den största skillnaden här gentemot Spotify är att du själv bestämmer hur mycket du vill ge per månad. Med hjälp av Pennybridge’s tjänst får du sedan översikt över hur mycket du gett över tid, till respektive ändamål osv. Så kommer det fungera när vi öppnar. I dagsläget finns drygt 20 ändamål registrerade och fler är på väg. Saknar du det just du vill ge till kommer du givetvis kunna tipsa både oss och den organisation du tycker ska ansluta sig till Pennybridge. När vi väl öppnat dörrarna till tjänsten kommer vi successivt addera nya funktioner där du kommer kunna använda din Pennybridge på olika sätt.

Pennybridge

En idé söker sin fullbordning.Kanske är det därför vi idag är ett antal personer i tio städer på tre kontinenter som jobbar för att se Pennybridge bli verklighet. Och vi blir fler. Ni mötte nyligen Axel Alfredsson här på vår blogg som ett exempel på det. Jag är otroligt glad över att få vara en del av den här resan och bidra med min del. För Pennybridge handlar om just det, att många bidrar med lite var och tillsammans blir det mycket. Vänta bara ska du få se…

//Daniel

Du gillar kanske också...