Nyfiken på Pennybridge?

Hej, vill ni veta mer om hur Pennybridges tjänst för insamling till goda ändamål fungerar? Höra mer om planerna kring vår lansering i USA, eller kanske få en djupare förklaring till hur vi tänker kring CSR 3.0 och varför vi valt att integrera FN:s Global Compact i vår bolagsordning, eller vill ni kanske bara göra oss sällskap över en kopp kaffe?

Här följer tre säkra tips på hur du ska göra:

Tips 1. Besök Tillväxtdagen i Halmstad den 14 mars, en dag med temat: ”passion och innovation”.

Där har ni möjlighet att delta i mycket intressanta seminarier med bla Göran Adlén mfl. Eller ta ett snack med flera spännande företag och entreprenörer om allt som rör företagande. Mässan är indelade i fyra områden: B2B, Jobb & Rekrytering, Starta & Driva eget och Utbildning & Kompetens. Och självklart kommer ni också att hitta Pennybridges monter där. Välkomna!

Tips 2.  Möt oss på Insamlingsforum den 6-7 maj!

Insamlingsforum anordnas årligen av FRII och är Nordens största insamlingskonferens. Det är ett ypperligt tillfälle att bygga nätverk och utbyta erfarenheter med andra inom insamlingsbranschen och delta i intressanta seminarier och workshops. Årets tema är ”Return of Engagement”. Och även här kommer Pennybridge att ha en monter och finnas tillgänglig för att svara på eventuella frågor. Välkomna!

Tips 3. Boka in ett möte, lunch eller en fika med oss genom att maila eller ringa oss, alternativt stanna till om ni har vägarna förbi något av våra kontor.

Maila: info@pennybridge.org
Ring: +46 (0)10-33 33 633

Eller besök oss på någon av adresserna nedan:

Science Park Halmstad

Norrköping

Örebro

 

Vi ser med spänning fram emot vad både Tillväxtdagen och Insamlingsforum kommer att ge oss dels när det gäller intressanta föredrag och workshops, men framförallt alla spännande nya möten! Hoppas vi ses!

/Christian

Du gillar kanske också...