Target Aid och Pennybridge i nytt spännande samarbete

Samarbete Target Aid och Pennybridge

Nu har insamlingsplattformerna Target Aid och Pennybridge tagit steget mot ett nära samarbete för att underlätta både för deras givare och anslutna organisationer.

Target Aid erbjuder sedan 2017 en välgörenhetsplattform som hjälper privatpersoner att skänka pengar till anslutna organisationer och över 200 specifika ändamål.

2019 introducerade Target Aid ett antal digitala verktyg som hjälper företag att synliggöra ett socialt hållbart engagemang. Nu tar Target Aid steget mot att fullt ut fokusera på innehållssidan av sin plattform samt erbjuda lösningar inom CSR till företag genom att outsorca transaktionsflöden och compliance till Pennybridge.

Target Aid och vår verksamhet inom framförallt B2B har vuxit under 2019 med flera betydande samarbeten, senast med Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronor. Det ställer ökade krav på vår fortsatta compliance och vårt erbjudande inom betallösningar. Det är därför en naturlig väg för Target Aid att teckna avtal med Pennybridge som leverantör av både compliance och betallösningar. – James Reason, Vd Target Aid.

Pennybridge räknas som Sveriges största aggregator för välgörenhet och har sedan 2012 erbjudit möjligheten för givare att ge små summor regelbundet till många olika organisationer från ett och samma ställe. Pennybridge uppfyller Finansinspektionens krav och regler när det gäller betaltjänster och penningöverföring. Det innebär bl.a. att man kontinuerligt gör kontroller mot sanktionslistor och bevakar flöden och ändamål för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism.

Vi ser att det idag är många flöden som inte löst frågan om compliance och vi både kan och vill hjälpa till med det för att säkerställa att gåvoflöden får finnas kvar och utvecklas.
Vi vet att det här är komplicerat och med vårt erbjudande kan aktörer som Target Aid och andra i form av t.ex. kundklubbar fokusera på sin kärnaffär och samtidigt ha en stark partner som kontinuerligt utvecklar sina insamlingstjänster. Detta gör det också enklare för organisationer som inte behöver ha massa motparter utan arbeta tillsammans med och igenom Pennybridge för att nå många kanaler. –
Daniel Bergqvist, Vd Pennybridge

Pennybridge mål är att vara det självklara valet för både föreningar och organisationer som på något sätt samlar in pengar eller tar emot bidrag från givare. Det skänkta beloppet går oavkortat till respektive mottagarorganisation. Pennybridge hanterar sina kostnader genom att vara delaktiga i mottagarorganisationernas insamlingsbudget.
För mer information se pennybridge.org

För mer information, kontakta:
James Reason, Vd, Target Aid, +46 735 18 85 51, james@targetaid.com
Daniel Bergqvist, Vd på Pennybridge, +46 736 26 81 14, daniel@pennybridge.org

Du gillar kanske också...