Pennybridge och #Blogg100 – 2.

Hej skriver dagens inlägg i sista sekund innan det snart är dag tre på projekt #blogg100.

Utmaningen från Fredrik Wass trendade verkligen på twitter igår, Fredrik har i skrivande stunde inte hunnit sammanställa hur många bloggare som anmält sig då det under gårdagen trillade in flera hundra under väldigt kort tid (läs mer här). Men det var inte enbart bloggare som snappade upp trenden, Netflix passade på att erbjuda 100 gratisdagar till de som anmälde sig innan kl 24 igår och som självklart fullföljer utmaningen.

Arbetet med Pennybridge går vidare, idag har Daniel och jag haft lunchmöte med Martin på FourPR för att snacka sociala medier strategier, sedan vidare till Think Happy Thoughts för ett kreativt möte med Miran. Hem till Daniel för att sluta upp till en hangout med Magnus vår rådgivare gällande tekniska plattformer och Paul som är regionsansvarig för Nordamerika.
Och nu sitter vi här i Daniels vardagsrum sedan flera timmar tillbaka och filar på texter till siten och förbereder presentation inför morgondagens möte i Jönköping med Sebastian på NavPR. Det blir en lååång natt.

Ha det gott, godnatt och på återseende imorgon.

//Christian

Du gillar kanske också...