Responsive testperson sökes & kort om dagen – 3. #blogg100

Responsiv design
 

Testperson sökes:
Pennybridge webbtjänst, som kodas i detta nu, byggs i responsive design och kommer att anpassas för minst tre olika upplösningar. För att få till detta på bästa sätt efterlyser jag nu lead users som om några veckor kan tänka sig att hjälpa till genom att testa och ge oss bra input kring hur vi bör anpassa sidan.

Är du den vi söker eller känner du någon som skulle passa, hör gärna av er genom vårt kontaktformulär eller direkt till mig eller Daniel.

…och för er som inte är helt bekanta med uttrycket ”responsive design” kan det kortfattat förklaras att det används för att anpassa sidors utseende beroende på skärmupplösning och skärmorientation. Dvs, ser till så att en sida blir snygg och lättöversiktlig oberoende av om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon som används.

Lite blandad info om responsive design hittar ni här:

Kort om dagen:
Uppe innan tuppen drack vi vårt kaffe och begav oss från Örebro mot Jönköping för ytterligare ett kreativt möte, denna gång tillsammans med Per Wildenstam hos Sebastian Navab och hans kollegor på NavPR. Det blev ett väldigt givande möte som resulterade i många både galna och smarta kampanjidéer och planer kring hur vi ska sköta lanseringen av Pennybridge, mer om det kommer längre fram under våren.

Det blev som jag skrev igår mycket riktigt en lång natt , men det blev också väldigt mycket gjort, beta-sitens texter uppdaterades och presentationsmaterial utformades, men då sömnbristen nu börjar göra sig kännbar blir det till att lägga ner jobbet och ta tidig fredagsmys.

Ta hand om er och glöm inte att höra av er om ni har några förslag på ämnen eller frågor kring Pennybridge som ni vill att vi ska skriva om.

//Christian

 

Du gillar kanske också...