Coffice och insamlingskostnader – 7. #blogg100

Coffice

Daniel på Coffice

Sitter på ett fullsatt tåg på väg till Göteborg och sedan vidare till Halmstad efter två långa dagar i Norrköping med Pennybridgeplanering. Båda dagarna har till stor del spenderats på Coffice vilket är en kanonbra lösning för oss som inte har något annat än hemmakontor. Vill gärna passa på att promota idén lite, och hoppas att fler ställen öppnas i andra städer (tänk Halmstad…).
Coffice är precis som namnet antyder en ställe som lägger stor vikt vid både ”kaffe” och ”kontor”, ett café där man hyr in sig genom att köpa klippkort eller ett månadsabonnemang (700:-/mån) då får du full tillgång till deras wi-fi, sköna fåtöljer och cafédel och självklart ingår även kaffe. Det finns även en restaurangdel för lunch och middagar plus en fin konferenslokal med smartboard och projektor vilket gör det lätt att boka möten med större sällskap för presentationer etc. ja ”kort och gott” superbra, så kom igen nu alla entreprenörer ge oss fler Coffice.

 

”Give small”

Ok, jag lovade ju i gårdagens inlägg att berätta mer om hur vi tänker hjälpa till att “förbättra världen”. Tänk dig en portal där du har möjlighet att hitta och stödja de ändamål du känner mest för med de summor som känns bekvämt för dig, kanske två, tre välgörenhetsorganisationer och eventuellt  ytterligare en eller två föreningar (ex. barnens fotbollsklubb etc). Till dina ändamål kommer du kunna ge ”små” summor regelbundet, och ju fler vi blir desto större skillnad kommer vi att kunna göra. Genom vår tjänst och de innovativa lösningar vi jobbar med kommer vi, kanske viktigast av allt, även att bidra till att sänka dagens insamlingskostnader, inte bara i Sverige utan även globalt.

Pennybridge payoff säger det mesta om vad vi vill åstadkomma:

”give small – give to all”

 Kram och godkväll.
//Christian

Du gillar kanske också...