Din personliga tränare – 6. #blogg100

Berättelsen om Pennybridge tar form ur tanken att just ”förändra världen” eller kanske bättre formulerat att ”förbättra världen” för så många människor som möjligt. Med lite livlig fantasi kan man likna Pennybridge med en personlig tränare där världen får symboliseras av en, låt oss säga, inte helt proportionell kropp. Och som PT är målet att hitta olika lösningar för att rätta till dessa ”proportioner” lite, så att inte allt blir liggande på ett och samma ställe. Och precis som när det gäller just att komma igång med träningen är vi övertygade att mottot:

”Bättre lite som blir av, än mycket som blir dåligt samvete”

i allra högsta grad är en nyckel för att hjälpa till att fördela världens resurser på ett vettigare sätt. Att få många att ge ”lite” regelbundet kommer definitivt att hjälpa till att ”fördela resurserna” på sikt och därmed att ”förbättra världen”.

Pennybridge PT

Just nu sitter jag på Coffice i Norrköping där några av oss att samlas för två dagars arbetsmöte, där kommer vi att fortsätta diskutera hur Pennybridge kan bli en så effektiv personlig tränare som möjligt och hur vi ska jobba för att få ut våra innovativa ”träningsmetoder”.  Mer om dessa innovativa lösningar och om Pennybridge blir det för er som kikar in imorgon igen, så stay tuned.

//Christian

Du gillar kanske också...