Ge lite till många #blogg100 – dag 34

Familj - ge via Pennybridge

Du vet väl att en av de bästa sakerna med Pennybridge är att du kan fördela dina donationer på fler organisationer/föreningar?

Då går till sidan med alla våra ändamål klickar på ”lägg till” hos de organisationer du vill stödja (först kanske du vill gå till deras infosida och läsa lite om deras verksamhet).

När du valt organisationer fördelar du procentuellt hur mycket du vill stödja var och en med (se cirkeldiagram i bilden ovan) och till sist väljer du vilken summa som ska dras från ditt kort varje månad och fördelas över dina valda ändamål.

Ex: stoppar du in 100kr som du fördelar mellan 5 organisationer med 20kr till vardera, men du kan lika gärna lägga 20kr vardera till två organisationer och sedan 60kr till en tredje organisation etc, det viktigaste att komma ihåg är att du kontrollerar detta själv! Ge lite till många alltså!

Och inte bara en gång, utan du kan logga in när du vill och förändra din fördelning, både den procentuella och din månadsumma, du kan också ta bort och lägga till fler organisationer precis när och hur ofta du vill.

Förutom att sänka insamlingskostnaden är Pennybridge skapat för att uppfylla dessa 5 önskemål:

1. Det ska vara enkelt
2. Du ska kunna ge små summor regelbundet
3. Ge till fler ändamål från ett och samma ställe
4. Du ska få full återkoppling i form av statistik varje månad.
5. Och framförallt få full kontroll över din donationer och vilka ändamål du vill ge till.

Sugen på att redan idag vara med och göra gott med ditt bidrag? Klicka här för att komma direkt till sidan med våra ändamål, lycka till! 🙂

Kram!
/Christian

Du gillar kanske också...