Anna Feltsen – Köp ett par, skänk ett par.

Idag är det dags att presentera sommarbloggare nummer två:

Anna FeltsenAnna Feltsen, som till vardags jobbar på Nitma som operativ chef med ansvar för den tekniska kundupplevelsen samt projektledare för olika leveransprojekt.

”Övrig tid spenderas oftast med att springa efter sonen som snart fyller 2 år samt pysslandes med hus och trädgård. Vi flyttade till hus förra året och det håller en pysseltokig tjej som mig sysselsatt. Matlagning och bakning ligger mig varmt om hjärtat och jag är en hejare på att göra chokladpraliner.”

Köp ett par, skänk ett par

Solen börjar äntligen visa sig mer och jag började leta efter mina solglasögon. Dessa lyste dock med sin frånvaro och får nog skrivas upp på listan över saker som försvann i flytten förra året.

Jag är en glasögonorm så köper jag gärna solglasögon med styrka. Och eftersom jag är en van näthandlare, så tänkte jag att jag lika gärna kan handla mina solglasögon på nätet. Efter svår beslutsångest så klickade jag hem ett par och nu några veckor senare ringde Fedex på min dörr och i handen har jag nu ett par solglasögon med styrka redo för sommaren.

glasses

Under mitt letande av solglasögon så upptäckte jag att de hade en kampanj köp ett par, skänk ett par. För varje sålt par glasögon skänker de ett par till sina utvalda välgörenhetsorganisationer, socialt ansvarstagande i framkant.

Hemma i byrålådan har jag ett gäng gamla glasögon efter att ha varit glasögonorm hela livet. Började då fundera om de kunde komma till bättre nytta än att samla damm i byrålådan. Visst kunde de det, efter lite sökande på nätet så hamnade jag på Optiker utan gränser som är ett samarbete mellan Synoptik och Vision for all.

Så imorgon tar jag mitt gäng gamla glasögon och lämnar in dessa till bättre behövande!

//Anna

Du gillar kanske också...