Blogg100 och startsidetester – 87. #blogg100

Idag är det bloggpost nummer 87 av #blogg100, dvs Fredrik Wass utmaning till alla bloggare att skriva ett blogginlägg per dag i hundra dagar.
Så idag är det alltså 12 inlägg och därmed 12 dagar kvar innan vi når målet, efter det kommer bloggen att uppdateras lite mer sällan, men vår plan och ambition är att fortsätta med minst ett till två intressanta inlägg per vecka, och jag kan även utlova en och annan spännande gästbloggare. 🙂

Så jag hoppas innerligt att ni som då och då återkommer till vår blogg fortsätter med det. Och glöm inte att gilla/tweeta om ni gillar vad ni läser eller kommentera inläggen nedan om det är något ni vill fråga om, eller kanske bara heja på oss som skriver. 🙂

 

blogg100-logotype

 

Idag fick jag och alla deltagare i blogg100 en inbjudan till Historiska museet i Stockholm den 13 maj för att fira målgången, det ska bli riktigt kul att få träffa några av de bloggare som jag har försökt att följa under de senaste veckorna!

Och en av många intressanta bloggare som jag upptäckt först nu mot slutet är Pontus Vinderos som driver sidan webbstrateg.nu som i flera bloggposter under blogg100-flagg skriver om testerna av 27 stora organisationers startsidor. Bland annat har han testat tre välgörenhetsorganisationers startsidor, ”Röda korset”, ”Barncancerfonden” och ”Världsnaturfonden” riktigt bra och intressant. Klicka här för att komma till testerna.

Härlig fredag på er alla!
//Christian

Du gillar kanske också...