Vad är hållbar utveckling för dig? #blogg100 – dag 19

Från idé till verklighet

Pennybridge är nu uppe och rullar och vi ser att det börjar komma in pengar till goda ändamål. Jättekul tycker vi och en fantastisk förmån att få vara med på resan från idé till verklighet.

Just nu håller vi som mest på att förbereda en regional kampanj som vi kommer att genomföra med McDonalds och Ronald McDonalds Hus, (mer info inom kort).

Jag tror att många vid det här laget börjar förstå Pennybridge tanke och hur tjänsten fungerar även om vi bara tagit några första steg på en lång, lång resa.

När vi startade Pennybridge ville vi bygga ett företag och en tjänst som bidrog med goda värden i flera led. Något hållbart. Det har därför varit fantastiskt kul att få nya kompisar som företaget Plantagon med Hans Hassle och Owe Petterson i spetsen, och gänget på Bonigi bara för att nämna några. Vi bygger på lite olika sätt men det vi har gemensamt är att vi vill vara företag som står för en hållbar utveckling.

Vi har tillsammans med Nordic School of Management, som erbjuder utbildningar inom management, marknadsföring & kommunikation och CSR, och våra kompisar på Plantagon satt ihop ett föredrag som vi just erbjuder som sätter fokus på just detta:

NSM CSR Plantagon & Pennybridge

Hör av dig genom att kontakta oss här, om du är intresserad av att vi ska komma till din stad. I skrivande stund vet jag att vi är har en bokning klar i Göteborg och en på gång i Huskvarna.

Hållbart är framtiden.
//Daniel

Du gillar kanske också...