Hur funkar det?

Pennybridge tjänst, så funkar det!

Hej! 
Nu är det drygt två år sedan vi bestämde oss för att satsa helhjärtat på att bygga upp insamlingstjänsten Pennybridge. Men jag misstänker att det är ganska många som inte fullt ut vet vad Pennybridge är och hur det funkar så här följer en beskrivning! 

Hos Pennybridge kan du splitta en mindre månadssumma till ännu mindre delar och fördela mellan flera ändamål! I dagsläget kan du ge så lite som 5kr per ändamål, vilket alltså innebär att du kan stödja, hör och häpna, 20 organisationer och/eller föreningar varje månad för bara en hundralapp!!! Jepp det är faktiskt alldeles sant!

Det betyder att man inte längre behöver massor med autogirokonton om man vill stödja fler än ett ändamål. Och du kan också lägga till eller ta bort ändamål och höja eller sänka din gåva precis när du vill! Jepp det är också helt sant!
Varför inte testa själv genom att bygga din alldeles egna Pennybridge här: www.pennybridge.org/sv/causes

Smile

Men vänta, vänta en sak till…om inte det eller de ändamål som du vill stödja finns på Pennybridge så ska du inte bli ledsen, utan istället se till att maila namnet på organisationen eller föreningen till oss på info@pennybridge.org så ska vi se till att de registreras så snart som möjligt.
Det senaste registrerade ändamålet är Greenpeace, och förutom dom har vi har ytterligare 52 att välja bland, men antalet ökar hela tiden.

Ahh just det, en sak till…varför vi startade Pennybridge?
Jo för att vi vill hjälpa till att sänka den idag lite för dyra insamlingskostnaden! Vilket vi alltså gör genom att vara många tillsammans som med små summor stödjer många ändamål från samma ställe! En välanvänd fras som passar bra här är ju ”många bäckar små…”

Och nu en repetition som du med fördel kan skriva ut eller memorera och dra för dina vänner.

1. Alltså, du kan regelbundet stödja flera ändamål från samma ställe 
2. Du kan regelbundet stödja ändamål med små summor (mikrodonationer)
3. Du kan lägga till och ta bort ändamål, höja och sänka din gåva när du vill.
4. Och förutom att du gör en god gärning genom att hjälpa de som behöver hjälp är du dessutom med och hjälper till att sänka insamlingskostnaden… 
5. Och du behöver inte hälla iskallt vatten över dig själv varje månad…eller tja om du nu inte vill förstås. 

Eftersom detta är ett projekt som bygger på att vi hjälper varandra hoppas jag att ni är snälla och återkommer med förslag om förbättringar eller om ni stöter på fel etc, men också om ni bara tycker att det är väldigt bra!!
Även vi behöver allt stöd vi kan få. 🙂

Kram på er!
/Christian

Du gillar kanske också...