Sommarbloggare!

Till min stora glädje presenterade P1 igår en superbra lista över årets sommarpratare. Jag gillar verkligen sommarpratarna och möjligheten att få ta del av olika personers spännande betraktelser, erfarenheter och äventyr, allt ackompanjerat av passande musik. Och tycker att det vore roligt att få göra en liknande sak med vår blogg.

Styrkan med sommarpratarna är ju att det är olika personer varje dag, olika röster olika åsikter, något för alla. 🙂

Därför har jag nu bjudit in ett helt gäng eminenta ”sommarbloggare” för att få höra mer om deras engagemang och åsikter om välgörenhet, filantropi, eller bara vardagsbetraktelser om något som är roligt eller berör. Ibland också ackompanjerat av passande musik eller en video.

Till skillnad från ”sommarpratarna i P1” kommer vi inte (iallafall inte i år) att ha möjlighet att bjuda er på ett nytt inlägg varje dag, och vissa bloggare kommer att återkomma vid fler tillfällen, men jag törs definitivt säga att vi  kommer att bjuda er på många spännande infallsvinklar valda ur ett helt spektrum av olika områden.

Och den första sommarbloggaren som väljer att presentera sig själv som en ”nyfiken man i sina bästa år” publiceras redan imorgon, så sätt ett kryss i kalender på direkten! 🙂

Är även du intresserad av att sommarblogga för oss så tveka inte utan kontakta mig.

Nu önskar jag er en fortsatt härlig försommarkväll, på återseende!
//Christian

Du gillar kanske också...