Flyktingkrisen

Våra gemensamma insatser behövs för att förbättra situationen för miljontals flyktingar!

Det går inte att bara vara passiv när krissituationer kommer nära, och en sådan situation som nu finns i allra högsta grad närvarande runt oss är flyktingkrisen!

Men vad ska och kan man göra?

Det är ju självklart många organiserade och privata initiativ som jobbar hårt för att göra skillnad genom stora insamlingar av både pengar och kläder mm. Men precis som Maria Ros Jernberg från Frii och Johan von Schreeb säger i nedan intervju från TV4 Morgon är det framförallt ekonomiska bidrag till välgörenhetsorganisationer som gör störst skillnad. Ett bidrag som används där det behövs mest!


Vi på Pennybridge jobbar hårt för att göra det lätt för dig som givare att kunna stödja alla välgörenhetsorganisationer från samma ställe, och vi har många anslutna organisationer som jobbar hårt för att ge stöd till flyktingar: UNHCR​, Läkarmissionen​, Läkare i världen​, Barnhjälpen​, Operation Mercy​, Ge för livet, Där det behövs, PMU​, Världens Barn​/Radiohjälpen, Plan Sverige​, Erikshjälpen​, och många många fler!

På Pennybridge kan du därmed göra en stor insats genom att fördela ditt månadsgivande på valfri summa över alla våra organisationer som jobbar för flyktingar!

Läs mer och sök efter andra ändamål du vill stödja på i vår lista över ändamål.

Tillsammans gör vi skillnad!
/Christian

Du gillar kanske också...