Pennybridge collection 56. #blogg100

På Pennybridge ligger vi i startgroparna för att snart lansera vår nya tjänst för insamling till goda ändamål. Men samtidigt inleder vi också ett samarbete med Örebrokompaniet och designtävlingen ”Pennybridge Collection”.

Pennybridge Collection är en designtävling som går av stapeln för första gången i år, men som är tänkt att återkomma under flera år framöver. Målet med tävlingen är att hitta en vinnande kollektion som ska säljas som lite mer ”högklassiga souvenirer” under namnet ”Pennybridge collection” på Örebrokkompaniets turistbyråer, och på det viset stärka Örebro som varumärke.

 

 

Pennybridge collection

 

Men förutom att fylla tomrummet av högklassiga souvenirer och stärka Örebro som varumärke är tanken att göra gott för fler, därmed kommer en viss procent av försäljningen att gå till goda ändamål via Pennybridge.

– ”Det var inget svårt beslut. Pennybridge arbetar för en god sak och är dessutom ett Örebrobaserat företag.  Att stödja deras verksamhet samtidigt som vi skapar en koppling mellan våra varumärken känns både logiskt och mycket roligt” säger Björn Fransson, turistchef på Örebrokompaniet.

– Vi hoppas att tävlingen skapar uppmärksamhet och blir en fin symbol för både Örebro och Pennybridge säger Daniel Bergqvist, VD på Pennybridge. 

Vinnaren i designtävlingen presenteras på fredag och de tävlande hittar ni här: De deltar i Pennybridge designtävling

Läs pressmeddelande från Örebrokompaniet här
> For English translation go here 

//Christian

Du gillar kanske också...