Vi är Pennybridge – Therese Hudak

Therese Hudak – Advisory Board

Född: 1976
Bosatt: Long Beach U.S.A.

Huvudsaklig utbildning: Bachelor of Science, California State University Long Beach, College of Business Administration. Major i Finance och International Business.

Nuvarande uppdrag: Director of Business Development på Digital River World Payments. Fokus på att sälja globala betalningslösningar till globala handlare främst inom Video Games och digitala produkter.

Tidigare uppdrag: Analytiker på Institutet för Tillväxtpolitiska Studier, Konsult på Exportrådet.

Favoritcitat: “Some people care too much. I think it’s called love.” Winne the Pooh

Varför tror du att människor vill ge?

Jag tror människor ger när de kan sätta sig in i situationen hos andra och se världen genom deras ögon. Det kan vara en situation där en nära går igenom någonting (sjukdom etc) eller en världshändelse man följer på avstånd. Många frågar sig då om jag vore i den situationen skulle inte jag vilja att andra hjälpte mig?

Varför har du valt att bli en del av Pennybridge?

Grundidén är så sund, att hjälpa organisationer hjälpa! Dessutom är det så otroligt kul med entreprenörskap och vara del av nyskapande. Mycket inspirerande att vara kring människor som är villiga att ta chanser så som en entreprenör gör när denne skapar någonting nytt.  Speciellt intressant är det också för mig den delen som handlar om betalningar på nätet vilket är det område som jag brinner extra för.

Du gillar kanske också...